Indlægssåler – SuperSole

Fakta om fødder

Fødderne er vores fundament og mange problemer i fod, knæ, hofte og ryg kan have sit udspring i en fejlstilling i foden.
Vi har i mange år arbejdet med SuperSole indlægssåler og har stor erfaring i undersøgelse, behandling og træning af fodrelaterede problematikker.
John Schack har særlig kunnen indenfor dette felt og er den, du skal have fat i, hvis en indlægssål skal specialfremstilles til dig.

Hvordan er mine fødder?

Lav svangbue eller høj vrist.
Hvis du har en lav svangbue kan det være at du pronerer for meget i foden. Dette bevirker, at du overbelaster både led/sener og muskler. Dette øger risicoen for at udvikle overbelastninger i svangsene under foden, achillessenen, ankelen, knæet eller hoften.
Hvis du derimod har en høj vrist, kan dette resultere i en stiv og rigid fod som også kan overbelaste hele systemet på grund af manglende smidighed

Det er derfor meget vigtigt, at du får undersøgt, hvilken fodtype du har, så fysioterapeuten hjælper dig med at afdække dit behov for træning og eventuel indlægssåler.

Fordelen ved dynamiske indlægssåler er, at de træner og styrker foden ved almindelig daglig gang. 

Dynamiske indlægssåler stimulerer foden til optimal afvikling.

Supersole dynamiske indlægssåler

er unikke i forhold til andre typer på markedet, da de tilpasser sig kroppens bevægelser.

De individuelt tilpassede såler kombineres ofte med relevante træningsøvelser som supplement til behandlingen.

Supersole tilbyder et bredt udvalg af indlægssåler tilpasset forskellige aktiviteter - fra daglig brug til topidræt. Støddæmpningsmaterialet og den dynamiske støtte varierer i tykkelse og grad af støtte i de forskellige varianter.

Supersole's specialuddannede fysioterapeuter er eksperter i fodens opbygning og har erfaring med både forebyggelse og behandling af skader.

Fysioterapeut John Schack er klar til at rådgive dig omkring dine fødders behov for indlæg og træning.