Nakkesmerter

Nakkesmerter kan være resultatet af en række forskellige faktorer herunder myoser, spændinger, stress og overbelastning.

Spændingshovedpine er også en almindelig komplikation til nakkesmerter.

For mange mennesker opstår smerterne som følge af ensidigt arbejde ved en computer eller anden form for stillesiddende arbejde.

Ofte rapporterer folk flest smerter om aftenen eller når de bliver trætte, mens de rapporterer mindst smerter når de er i gang om dagen før de bliver trætte.
Nakkesmerter kan være akutte og nyopståede eller kroniske og længerevarende.

På vores fysioterapiklinik har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at tackle dine nakkesmerter.
Vores terapeuter vil arbejde sammen med dig for at identificere årsagen til dine smerter og udvikle en personlig behandlingsplan, der inkluderer øvelser og anden træning, der er specifikt designet til at lindre nakkesmerter.

Vores mål er at hjælpe dig med at få smerterne under kontrol, så du kan føre et aktivt, smertefrit liv.

Vi vil også arbejde sammen med dig for at identificere og ændre eventuelle bevægemønstre eller (arbejds-)vaner, der kan føre til fremtidige nakkesmerter.

Ved at vælge vores fysioterapiklinik får du den bedst mulige behandling og støtte i din rejse mod et liv uden nakkesmerter. Lad os hjælpe dig med at få din nakke til at føle sig smidig igen og få dig tilbage til et liv uden smerter.