Fysioterapi

På Lillebælts Fysioterapi og Træningsklinik tilbyder vi individuel og skræddersyet behandling til vores patienter. Vores erfarne fysioterapeuter vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en plan, der er tilpasset dine behov og forventninger.

1. UNDERSØGELSE OG DIAGNOSE

Din første konsultation på vores klinik vil involvere en grundig undersøgelse af dine symptomer og sygehistorie. Vores fysioterapeuter vil lave en fysisk undersøgelse for at kunne give dig en nøjagtig diagnose. Denne proces varer typisk omkring 40 minutter. Efter undersøgelsen vil du have en bedre forståelse af, hvad der forårsager dine gener og en plan for, hvor meget behandling og træning der kræves for at forbedre din mobilitet og mindske smerter. Vi vil begynde behandlingen så hurtigt som muligt.

2. BEHANDLINGS- OG TRÆNINGSPLAN

Vi vil hjælpe dig med at sammensætte en individuel behandlings- og træningsplan, der tager højde for dine specifikke behov og mål. Vi vil også give dig indsigt i årsagen til dine gener, så du kan blive bedre til at håndtere problemet på egen hånd og dermed få langvarige fordele af behandlingen. Vi mener, at kombinationen af fysioterapi og individuelt designet træningsprogram er den bedste måde at opnå fuld mobilitet på. Behandlingen kan bestå af forskellige former for vejledning, manuel behandling, apparatur- eller akupunktur-behandling, mens træningen kan bestå af hjemmeøvelser, træning i vores træningscenter eller deltagelse på vores hold i gymnastiksal eller varmtvandsbassin.

3. BEHANDLING OG TRÆNING

Gennem din individuelle behandling og træning vil vores erfarne fysioterapeuter arbejde tæt sammen med dig for at forbedre din mobilitet og mindske smerter. For nogle lidelser kræver det blot få behandlinger og vejledning i øvelser m.v. For andre er der behov for flere behandlinger og fokuseret træning i klinikkens træningsfaciliteter. Ved kroniske lidelser kan der være behov for at komme på klinikken jævnligt. Vi fokuserer på at gøre behandlingsforløbene så korte som muligt og hjælpe dig med at opnå bedst mulig livskvalitet, selvom der er smerter. Vi vil altid give dig et overblik over dit forløb.

4. VEDLIGEHOLDELSESTRÆNING

Efter endt behandling og træning vil det være muligt at fortsætte med træningen i vores træningscenter