Lillebælts Fysioterapis logo og Mathias og Fit og Sund Fysioterapi
Nu er det på plads at vi starter et samarbejde med FIT&SUND, Prangervej, Fredericia

Fra onsdag d. 13. september vil vores fysioterapeut Mathias A. Herlufsen være at finde i Fit&Sund hver onsdag og torsdag kl 8.00 – 12.00.

Hans opgaver bliver at rådgive Fit&Sund’s medlemmer i deres træning i de situationer hvor der er behov for en fysioterapeut. Det vil typisk være når medlemmerne døjer med skavanker, gamle eller nyere skader i kroppen og har svært ved at træne fuldt ud. Hvis der er behov for behandling kan det også lade sig gøre derude.

Fordelen for vores patienter er at vi vil kunne videreføre den grundoptræning som er foregået på vores klinik til videre træning i Fit&Sund med supervision fra Mathias.

 

Her er lidt info vedr. Mathias:

“Jeg hedder Mathias og er 26 år gammel. Jeg bor i Fredericia og er Fredericiadreng helt ind til benet. Jeg lægger meget vægt på den relationsskabende del, da jeg mener at det er der man kan lægge den bedste plan sammen. Du vil altid blive mødt med et smil og en hilsen om det er i behandlingsrummet, i caféen eller i træningscenteret. Min fritid blive brugt meget på håndbold, hvor jeg selv spiller i Fredericia Håndboldklub.”

Mathias Aldershvile Herlufsen, Lillebælts Fysioterapi og træningsklinik Aps.

 

Du kan booke tid ved at henvende dig hos Stine eller Lene i receptionen Fit&Sund tlf. 75622919 eller til Vibeke i receptionen Lillebælts Fysioterapi, Sundhedshuset tlf. 75913900 og husk at sige tiden skal være i Fit&Sund.