Wim Buys

Fysioterapeut

• Klinikejer
• Specialer indenfor Ryg- og nakke-området, Akupunktur, Neurologiske sygdomme
• Varetager Palliativ fysioterapi, ryg- og nakke behandlinger, Akupunktur, Neurologiske sygdomme

Wim er klinikejer og daglig leder sammen med John. Han har en uvurderlig erfaring specielt med hensyn til ryg- og nakke-problemer. Blev oprindeligt uddannet i Holland, og har siden hen fulgt et omfattende efteruddannelsesforløb.

John Schack

Fysioterapeut

• Klinikejer
• Speciale indenfor årsagssammenhænge, ryg- og nakkeproblematikker samt stresstilstande.
• Varetager indlægssåler (Supersole), ULRUS, herunder mere komplicerede smertetilstande.

John er klinikkens indehaver og daglig leder sammen med Wim. Som fysioterapeut har han særligt fokus på sammen med patienten at finde årsagssammenhænge til gener i bevægeapparatet, hvad enten de er arbejdsrelaterede eller evt. som følge af uhensigtsmæssig håndtering af tilstanden.

David Jørgensen

Fysioterapeut

• Speciale inden for knæ-, skulder-, og rygproblematikker samt længerevarende smerter.
• Varetager individuel behandling og træningsvejledning, bassin- og holdtræning samt undervisning i moderne smertevidenskab.

Som Fysioterapeut har David fokus på at finde årsagssammenhænge til gener i bevægeapparatet. Han vil i samarbejde med patienten finde den behandlingsplan som passer bedst til patienten og det aktuelle problem.

Kenneth Tækker

FYSIOTERAPEUT

• Speciale indenfor kroniske og inflammatoriske sygdomme, ParkinsonDans, bassintræning, individuelle behandlinger, styrke og konditionstræning på land og i vand.
• Varetager patienter med inflammatoriske og neurologiske sygdomme, børn og unge med spastiske lammelser, faldforbyggelse for ældre samt amputationer.

Kenneth er en efterspurgt manuel behandler.
Tager udgangspunkt i kroppen som helhed som et redskab til ændringer i hjernens vanetænkning. Fokus på mental optimering af sundhedsfremmende aktiviteter og øget livskvalitet.

Marie Koed

Fysioterapeut

• Speciale indenfor ryg- og nakke-området, geriatri samt kroniske lidelser.
• Varetager individuelle behandlingsforløb, puls/styrke-bassinhold, parkinsonhold i træningscenter og gymnastiksal, herunder parkinson dans. Kinesio Tape, akupunktur.

Marie kommer med den nyeste viden fra grunduddannelsen og har gennem uddannelsen tilegnet sig erfaring indenfor fysioterapeuternes arbejde på klinik såvel som i kommunen samt på sygehus. Marie har flere års erfaring i arbejde med handicappede/geriatriske borgere og har en brændende interesse for det vederlagsfri speciale og rygpatienter.

Lasse Hedegaard

Fysioterapeut

• Stor faglig kompetence indenfor ryg, skulder, hofte og håndled.
• Varetager individuelle behandlingsforløb med stort fokus på dagligdagens problemstillinger

Lasse er uddannet fra Odense og har beskæftiget sig med klinikarbejde lige siden. Han har særlige kompetencer indenfor den manuelle terapi og efteruddanner sig indenfor området. Hos Lasse kan du forvente at blive hørt og der vil blive arbejdet funktionelt med netop den problemstilling, der er nødvendig for at du får det bedre.

Sanne Dueholm

Kliniksekretær

Når du ringer til os er det med stor sandsynlighed Sanne, der besvarer dit opkald. Sanne lægger en stor ære i, at de personer hun taler med føler sig godt behandlet og forstået.
Er klinikkens ”blæksprutte” og mestrer på overbevisende måde at holde mange bolde i luften samtidig.
Det er med stor glæde, at vi kan tilbyde Sanne som klinikkens første ”ansigt” ( også gennem telefonen !!! ) når du henvender dig til os.

Salvo Terranova

Rengøring

Salvo har sammen med sin kone Jytte stået for rengøring af vores klinik uge efter uge i mange år.

Vi sætter stor pris på deres grundige og stabile arbejde, som gør, at vi stolt kan vise vores klinik frem.

Jytte Terranova

Rengøring

Jytte har sammen med sin mand Salvo stået for rengøring af vores klinik samt vask af håndklæder, pudebetræk mv. uge efter uge i mange år.

Vi sætter stor pris på deres grundige og stabile arbejde, som gør, at vi stolt kan vise vores klinik frem!!!